Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Квітка мімоза: де придбати саджанці для саду?

Квітка мімоза: де придбати саджанці для саду? 1 тиждень 1 день тому #5922698

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 185
  • Репутація: 0
Привіт усім! Мрію посадити у себе в саду ту саму мімозу, яка має пухнасті жовті квіточки. Але в інтернет-магазинах плутанина з назвами. Підкажіть, будь ласка, де можна купити справжній саджанець акації сріблястої (мімози) в Україні? Шукаю невеликий, але міцний саджанець, який буде готовий до висадки в відкритий грунт. Чи був у когось позитивний досвід з таким покупкам? Дуже потрібні ваші рекомендації!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Квітка мімоза: де придбати саджанці для саду? 5 днів 14 годин тому #5930247

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Моя подруга порадила купити батат на посадку https://agro-market.net/ua/catalog/cat/batat_sladkii_kartofel/ саме в AGRO-MARKET, і я була приємно здивована. Замовлення прийшло швидко, батат був здоровий, без пошкоджень, і я відразу висадила його на грядку. Окрім батату, я взяла насіння гарбуза та кілька цибулин квітів, бо люблю мати різноманітний сад. Все прийшло дуже якісне, і вже зараз я бачу, як батат і гарбуз добре ростуть. Особливо тішить, що можна купувати як саджанці, так і кореневища квітів, адже це дозволяє поєднувати овочі з красивими рослинами. AGRO-MARKET дійсно продумав усе для садівників, від асортименту до швидкої доставки. Тепер мій сад стає справжнім маленьким раєм, і кожне замовлення приносить справжнє задоволення.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.304 секунд
Працює на Форум