Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Купити плиту перекриття

Купити плиту перекриття 1 тиждень 12 годин тому #5922727

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 185
  • Репутація: 0
Шановні форумчани, потрібна порада щодо міжповерхових перекриттів. Планую будівництво цегляного будинку в Київській області, площа приміщення 5х8 метрів. Розглядаю збірні залізобетонні плити. Яка орієнтовна ціна на плити перекриття ПК-40-15-8 за штуку з доставкою? Чи є сенс дивитись на бу плити, і на що звертати увагу при їх покупці? Дякую за відповіді!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Купити плиту перекриття 5 днів 17 годин тому #5927494

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Я нещодавно вирішив оновлювати дах у своєму будинку і нарешті знайшов чудовий варіант у ShopKovalska. Там можна легко купити плиту перекриття https://shop.kovalska.com/tray-floor-slabs/ будь-якого розміру, і процес замовлення пройшов неймовірно швидко. Мене приємно здивував детальний опис кожної плити та фото, які показують реальний продукт. Доставка була організована прямо до мого об’єкта, і це дуже зекономило час. Якість плит відчутна відразу: вони міцні, рівні і без дефектів. Також підтримка магазину відповідає на всі питання оперативно, що робить співпрацю максимально комфортною. Тепер я точно знаю, куди звертатися за будматеріалами — тут дійсно піклуються про клієнта і його потреби.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.232 секунд
Працює на Форум