Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Куплю залізобетонні вироби

Куплю залізобетонні вироби 1 тиждень 12 годин тому #5922733

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 185
  • Репутація: 0
Шукаю, де можна купити залізобетонні вироби для облаштування приватної території: бордюри, тротуарні плити, люки та кільця для колодязя. Потрібні невеликі обсяги, тому інтересують постачальники, які працюють з дрібним оптом і можуть організувати доставку в Київську область. Які критерії якості важливі для таких виробів (відсутність сколів, рівномірний колір)? Чи є сенс економити і брати б/в, чи однозначно краще нові з заводу? Охоплють ваші рекомендації.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Куплю залізобетонні вироби 6 днів 8 годин тому #5925792

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Я довго шукала, де куплю залізобетонні вироби https://stromat.com.ua/proizvodstvo/ZBI.html для свого будівельного проекту, і нарешті знайшла Stromat. Це було одне з найкращих рішень, бо всі вироби відповідають стандартам якості і надійності. Замовлення оформили швидко, а доставка була організована з урахуванням мого графіку, що дуже зручно. Вироби дуже міцні, легко монтуються, і я впевнена, що вони прослужать довгі роки без проблем. Співробітники компанії дали корисні поради щодо вибору продукції і навіть допомогли порахувати потрібну кількість. Враження залишилися виключно позитивні, адже весь процес – від вибору до отримання замовлення – пройшов гладко та професійно. Тепер я буду радити Stromat всім знайомим, бо досвід співпраці дійсно заслуговує на довіру.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд
Працює на Форум