Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Кедр

Кедр 2 тижнів 2 днів тому #5155635

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 78
  • Репутація: 0
Я хочу виростити кедр на своїй ділянці. Чи є якісь особливості догляду за ним? Я чув, що це дуже красиве дерево, яке може стати справжньою гордістю на подвір'ї. Як правильно посадити насіння чи саджанець? І чи потрібно з особливою увагою ставитися до ґрунту або освітлення?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Кедр 2 тижнів 1 день тому #5155636

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 74
Кедр дійсно є чудовим деревом, яке може стати справжньою окрасою вашого подвір'я. Для його вирощування є кілька важливих моментів. По-перше, для посадки можна вибрати як насіння, так і саджанець. Якщо ви обрали насіння, то їх краще попередньо замочити в теплій воді на кілька днів, а потім висівати в пухкий, добре дренований ґрунт. Саджанець можна висаджувати в ґрунт навесні або в середині осені, забезпечивши йому достатньо місця для росту.

Що стосується догляду, кедр потребує добре дренованого ґрунту, який не має затримувати воду. Він добре росте на сонячних місцях, тому вибір місця з хорошим освітленням дуже важливий. Якщо ґрунт на вашій ділянці бідний, можна додавати органічні добрива для покращення родючості.

Крім того, кедр потребує регулярного поливу, особливо в перші роки після посадки. Важливо стежити за тим, щоб не було застою води, адже це може призвести до загнивання коренів.

Кедр 2 тижнів 1 день тому #5155637

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 78
Я б хотів замовити саджанці, але досвіду такого не маю. Де зазвичай купуєте?

Кедр 2 тижнів 1 день тому #5155638

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 74
У мене завжди була мрія посадити власний ліс. Ось вирішив, що пора почати з чогось великого, і замовив саджанці кедру https://agro-market.net/ua/catalog/cat/kedr/ після довгих пошуків по інтернету натрапив на цю компанію, яка пропонувала найкращі варіанти. Сайт був інтуїтивно зрозумілим, а консультанти на ньому допомогли вибрати потрібні саджанці. Я давно цікавився кедровими деревами, і було важливо, щоб вони були високої якості. Після того, як саджанці приїхали, я зрозумів, що це найкраще, що я міг вибрати для свого саду. Кедри виглядали здоровими, з гарними коренями і чудово підходили для нашого клімату. Тепер я з нетерпінням чекаю, як вони будуть рости, і знаю, що мої діти ще будуть насолоджуватися тінню цих великих дерев. Це справжній вклад у майбутнє.
Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Працює на Форум