Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Корм

Корм 1 тиждень 18 годин тому #5155643

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 73
  • Репутація: 0
Підкажіть, як обрати корм для чутливого травлення для котів? Можливо у Вас є якісь поради?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Корм 1 тиждень 6 годин тому #5155646

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
Обираючи корм для кота з чутливим травленням, важливо звертати увагу на кілька основних аспектів. По-перше, вибирайте корми, які спеціально розроблені для таких котів. Зазвичай вони мають легкозасвоювані інгредієнти, що зменшують навантаження на шлунок і кишечник. Це можуть бути гіпоалергенні протеїни, такі як індичка, кролик або риба.

По-друге, зверніть увагу на склад корму. Він має бути без зернових або з мінімальною кількістю злаків, оскільки їх складно переварити, особливо для котів з чутливим травленням. Кращими джерелами вуглеводів є картопля або батат.

Також, корми для чутливого травлення часто містять пребіотики та пробіотики, які допомагають підтримувати здорову мікрофлору кишечника. Переконайтесь, що корм не містить штучних барвників чи консервантів, оскільки вони можуть викликати алергічні реакції.

Корм 1 тиждень 6 годин тому #5155647

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 73
Може, Ви знаєте, де його замовити? Який у вас досвід?

Корм 1 тиждень 6 годин тому #5155648

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
Ніколи не думав, що знайду ідеальний корм для свого кота, адже він дуже вибагливий. Проте після довгих пошуків і порад друзів вирішив спробувати корм для котів класу холістик https://petropolis.com.ua/korm-kholistyk-dlia-kotiv/ зайшов на сайт Petropolis і швидко обрав корм, який відповідав усім моїм вимогам. Я довго шукав продукт з натуральними інгредієнтами, без штучних добавок і консервантів, адже хочу, щоб мій улюбленець їв тільки найкраще. Корм доставили швидко, і вже після кількох днів помітив, що котик став значно активнішим і навіть перестав мати проблеми з шерстю. Вона стала м'якшою і більш блискучою, а також зникли дрібні проблеми з травленням, які раніше виникали. Я дуже задоволений, що обрав саме цей корм і не помилився.
Час відкриття сторінки: 0.149 секунд
Працює на Форум