Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Де можна купити смачні кукурудзяні пластівці?

Де можна купити смачні кукурудзяні пластівці? 3 днів 14 годин тому #5155668

• anna
  • anna аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 4
  • Репутація: 0
Хтось може підказати, де можна купити справді смачні кукурудзяні пластівці? Багато разів купував у супермаркетах, але вони або надто солодкі, або якісь несмачні, наче картон. Хотілося б знайти такі, щоб були хрусткі, мали приємний натуральний смак і не розкисали в молоці за кілька секунд. Можливо, хтось знає хороший магазин або конкретну марку, яку варто спробувати?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна купити смачні кукурудзяні пластівці? 3 днів 14 годин тому #5155669

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 259
Я теж довго шукав ідеальні кукурудзяні пластівці, бо в багатьох випадках або забагато цукру, або вони взагалі якісь м'які й несмачні. Найкращий варіант, який мені вдалося знайти, – це пластівці без зайвих добавок, які залишаються хрусткими навіть у молоці. Купую їх не в звичайних супермаркетах, а в спеціалізованих магазинах здорового харчування.

Де можна купити смачні кукурудзяні пластівці? 3 днів 14 годин тому #5155670

• anna
  • anna аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 4
Дякую за пораду! Дуже важливо, щоб пластівці не були надто солодкими, бо багато виробників додають у них купу цукру. А чи можеш підказати конкретний магазин або марку, яку варто пошукати? Бо я теж багато де дивилася, але поки що не знайшла справді хороших.

Де можна купити смачні кукурудзяні пластівці? 3 днів 14 годин тому #5155671

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 259
Так, розумію, бо сам довго стикався з цією проблемою. Якщо шукаєш якісні кукурудзяні пластівці без зайвих добавок, які залишаються хрусткими та мають приємний натуральний смак, то можу порадити один хороший варіант. В "Лавка ТЕРРА" можна купити кукурудзяні пластівці , які відзначаються хрусткою текстурою та приємним смаком. Вони без зайвого цукру, не розкисають у молоці, і їх дійсно приємно їсти. Мені подобається їхня якість і склад, тому думаю, що тобі теж можуть сподобатися. Подивись, можливо, там знайдеш те, що шукаєш!

Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
Працює на Форум