Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Сертифікація підйомно-транспортних машин потрібна

Сертифікація підйомно-транспортних машин потрібна 5 днів 4 годин тому #5156787

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 129
  • Репутація: 0
Виникло нагальне питання: підкажіть, будь ласка, де сьогодні в Україні реально можна замовити сертифікацію підйомно-транспортних машин відповідно до чинного законодавства? Йдеться про крани, талі та інші вантажопідйомні механізми, які ми плануємо ввести в експлуатацію на новому об’єкті. Потрібна саме акредитована організація, що видає офіційні документи. Якщо маєте досвід співпраці – прошу порадити, бо час піджимає, а від сертифікації залежить запуск цілого проєкту.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Сертифікація підйомно-транспортних машин потрібна 5 днів 4 годин тому #5156788

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 202
  • Подяка отримана: 1
Щоб отримати сертифікацію підйомно-транспортних машин, перш за все варто переконатися, що організація, з якою плануєте співпрацю, має відповідну акредитацію та дозвіл на проведення оцінки відповідності. Зазвичай, подається технічна документація, результати випробувань, а також іноді здійснюється виїзд експерта для огляду об'єкта. Варто звертати увагу на досвід компанії та перелік наданих послуг. Часто для пришвидшення процесу сертифікації також надаються додаткові технічні обґрунтування безпечності експлуатації обладнання.

Сертифікація підйомно-транспортних машин потрібна 5 днів 4 годин тому #5156789

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 98
Можу поділитися особистим досвідом – нам теж була потрібна сертифікація підйомно-транспортних машин і співпрацювали з компанією "Стандарти та Якість". Вони справили на нас враження серйозного та професійного партнера. У них чітко налагоджений процес: з першого звернення нам надали повний перелік вимог, допомогли з оформленням документації, а також супроводжували на всіх етапах перевірки. Найважливіше, що вони мають відповідні повноваження та акредитацію, щоб здійснювати сертифікацію згідно з українськими та європейськими нормами. Якщо хочеш не просто папірець, а реальний супровід і гарантії – дуже раджу звернутися саме до них. Для нас це був безпечний, чіткий і результативний процес.
Останнє редагування: 5 днів 4 годин тому від maringa.

Сертифікація підйомно-транспортних машин потрібна 5 днів 4 годин тому #5156791

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 202
  • Подяка отримана: 1
Та головне — не звертайся до якихось сумнівних контор, бо потім будеш мати проблеми на перевірках. Шукай тих, хто реально знається на підйомниках і вже працював з підприємствами. Там обов’язково мають бути досвідчені експерти, які не просто штампують папери, а й розбираються в конструкції, можуть щось підказати по безпеці.
Час відкриття сторінки: 0.196 секунд
Працює на Форум