Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Вентиляція

Вентиляція 2 днів 8 хвилин тому #5179612

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 89
  • Репутація: 0
Осьовий вентилятор виглядає як гарний варіант для поліпшення циркуляції повітря. Але мені цікаво, чи буде він достатньо ефективним в умовах великої площі, наприклад, у просторому гаражі або майстерні? Чи зможе він забезпечити рівномірний потік повітря по всій кімнаті?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вентиляція 20 годин 17 хвилин тому #5181839

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 85
Для того щоб вентилятор був ефективним, потрібно правильно його розташувати. Осьовий вентилятор краще працює в приміщеннях, де немає значних перешкод для потоку повітря, як, наприклад, у відкритих просторах. В умовах великого гаража чи майстерні, де є багато стелажів, інструментів або іншого обладнання, вентилятор може не досягати кожного кута приміщення однаково ефективно.

Також важливим аспектом є інтенсивність роботи вентилятора. Для значно більших просторів, можливо, доведеться використовувати кілька вентиляторів для досягнення рівномірного повітряного потоку по всій площі. Тому, якщо у вас простора майстерня або гараж, осьовий вентилятор може бути ефективним, але не варто покладатися лише на один пристрій.

Вентиляція 20 годин 16 хвилин тому #5181841

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 89
А є варіанти, де замовити?

Вентиляція 20 годин 14 хвилин тому #5181845

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 85
Завжди вважав, що хороша вентиляція — це більше для великих приміщень або офісів, але коли ми з дружиною оновили ванну кімнату, стало зрозуміло, що вона потрібна і в нашій квартирі. Особливо важливо волога в ванній не накопичувалася, адже це може призвести до появи плісняви та неприємного запаху. Замовили вентиляцію Вентс
https://vents.ua/catalog/residential-exhaust-fans/ і задоволені. Відчувається, що повітря стало значно чистішим і свіжим, навіть після тривалої ванни. Процес вентиляції не займає багато часу, а результат на обличчя — жодної вогкості та запотілих дзеркал. Я був приємно здивований тими результатами, які можна отримати від установки такого компактного пристрою.
Час відкриття сторінки: 0.220 секунд
Працює на Форум