Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Планую закупити тканину

Планую закупити тканину 1 тиждень 1 день тому #5454257

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 165
  • Репутація: 0
Можливо, хтось із вас підкаже, де зараз найкраще замовляти тканину по оптовим цінам? Бо шукаю постачальника для свого ательє – треба і якість гарна, і вибір, і щоб можна було купувати великими партіями. В інтернеті пропозицій багато, але не хочеться натрапити на шахраїв чи отримати щось не те.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Планую закупити тканину 1 тиждень 1 день тому #5454260

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 236
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Дуже добре розумію твої переживання щодо оптових закупівель тканини, бо й сама колись стикалася з різними ситуаціями: і підробки траплялися, і довго чекати на доставку доводилося. Вам потрібна Компанія Текстиль Контакт . Це один із найбільших та найнадійніших постачальників текстилю в Україні. У них дійсно величезний вибір: від базових тканин для повсякденного одягу до спеціалізованих матеріалів для робочого одягу чи декору. Я вже не раз робила у них замовлення через сайт tk-company.com.ua — усе чітко, менеджери завжди на зв'язку, допомагають підібрати оптимальний варіант і навіть знижки можуть дати при великих замовленнях.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.177 секунд
Працює на Форум