Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Реальні відгуки про виправлення прикусу у Дніпрі

Реальні відгуки про виправлення прикусу у Дніпрі 1 тиждень 1 день тому #5989410

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 196
  • Репутація: 0
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, які ортодонти у Дніпрі реально звертають увагу на всі деталі під час виправлення прикусу. Цікавить, наскільки комфортно проходять прийоми, чи лікар пояснює весь процес і як слідкує за результатом. Хочу обрати спеціаліста, який поєднує професіоналізм та дружній підхід, щоб лікування було максимально приємним.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Реальні відгуки про виправлення прикусу у Дніпрі 3 днів 20 годин тому #6007202

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 258
  • Репутація: 0
Коли я вперше почула від стоматолога, що мій прикус впливає на поставу та навіть на травлення, думала, що це перебільшення. Але після консультації у Бражнікової Анни Василівни я все зрозуміла: ортодонтія — це не про “красиві зуби”, це про здоров’я всього тіла. Мені запропонували нейром’язову ортодонтію та детально пояснили, як саме вона працює. Мене приємно вразило, що лікар не нав’язувала дорогі варіанти, а підібрала те, що реально потрібно. Якщо вас цікавить виправлення прикусу Дніпро, ось тут деталі, до того ж відгуки в інтернеті виявилися правдивими — уважність, професіоналізм і підтримка на кожному етапі. Тепер я ношу пластинку, і вже за кілька тижнів відчула, як зникла напруга у щелепі. Дуже рекомендую всім, хто вагається, адже правильний догляд за зубами здатен змінити якість життя.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд
Працює на Форум