Peter пише:
Дякую за відповідь, дуже корисно! У мене ще виникло кілька моментів, які хочу уточнити. Чув багато відгуків, що підгузки розміру 6 інколи “маломірять”, і дитина важить ще всього 15–16 кг, а їй уже тісно. Чи дійсно так буває і як зрозуміти наперед, що саме ця модель не буде замала? І ще питання щодо посадки для хлопчиків і дівчаток: навіть коли виробник робить підгузок універсальним, чи бувають різниці в тому, як він поводиться під час активних рухів? Бо мій малий постійно скаче, падає, крутиться, і я переживаю, чи не буде протікання або перенавантаження передньої частини. І останнє — краще брати одразу велику пачку чи все ж невелику пробну, щоб перевірити, як сидять? Я хочу замовити онлайн, але не хочеться купити багато й потім жалітися, що не підходить.
Буває, що розмір 6 різних виробників сидить по-різному, бо один може робити трохи ширший пояс, інший — тонший крій навколо ніжок, тому інколи створюється враження, що підгузок “маломірить”. Найточніше оцінити можна лише по факту, коли дитина трохи поносить, але загальна тенденція така: якщо дитина ближче до середини вагового діапазону, підгузок зазвичай сідає нормально. Коли вага вже ближча до верхньої межі, тоді може з’являтися легка тіснота, особливо під час сну чи активних ігор. Універсальні підгузки добре працюють як для хлопчиків, так і для дівчаток, бо внутрішній шар розрахований на рівномірний розподіл вологи по всій площі. Активні діти теж чудово носять унісекс-варіанти, бо конструкція орієнтується на рухливість, а не на стать.
Для перевірки найзручніше брати спочатку меншу пачку, а вже потім замовляти великі набори. У цьому плані зручно переглянути асортимент у MAUDAU, де можна купити підгузки 6 розміру
maudau.com.ua/category/pidhuzky/diaper_size=6-rozmir-xl вибрати формат упаковки, порівняти моделі та взяти саме ту кількість, яка підходить для тесту. У магазині є різні варіанти під цей розмір, тому легко підібрати оптимальний формат без ризику купити занадто багато невдалого варіанту. Це дає можливість спробувати одну-дві упаковки, оцінити, як вони сідають на дитину, чи не натирають і як поводяться під час активних рухів. Після цього вже можна переходити до більших наборів, коли є впевненість, що модель підходить.