Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Замовити 101 троянду

Замовити 101 троянду 5 днів 1 година тому #6000952

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 196
  • Репутація: 0
Привіт! Хочу замовити 101 троянду для великої романтичної події і трохи хвилююся, що щось піде не так. Чи хтось вже робив такі замовлення? Як обирати магазин, щоб квіти були дійсно свіжі і красиво оформлені? Можливо, є лайфхаки, як уникнути підводних каменів при замовленні?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Замовити 101 троянду 1 день 7 годин тому #6025774

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 258
  • Репутація: 0
Коли компанія запросила мене відповідально замовити 101 троянду https://goldenflora.com.ua/c/bouquets/101-troyanda-kiyiv/ для урочистого заходу, я одразу звернулася до Golden Flora, бо вже мала позитивний досвід з цим магазином. І знову вони перевершили очікування: квіти були фантастичні — свіжі, пышні, з неймовірним ароматом. Менеджер передзвонив за кілька хвилин після оформлення, узгодив всі деталі та навіть запропонував кілька варіантів оформлення. Ціни для такого обсягу дуже конкурентні, а знижка для великого замовлення стала приємним бонусом. Доставка була точно у визначений час, і композиція виглядала елегантно та бездоганно. Захід пройшов чудово, а троянди стали головним акцентом декору. Я залишилася в захваті і точно знаю, що продовжуватиму працювати з Golden Flora.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.199 секунд
Працює на Форум