Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Для чего нужна смазка

Для чего нужна смазка 4 років 1 місяць тому #1418647

• SergCat
  • SergCat аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 6
  • Репутація: 0
Анальный секс требует от обеих сторон максимальной сосредоточенности на процессе, поэтому прекрасно понятно, почему к его подготовке стоит приступать заранее: разработать отверстие, если оно очень узкое, позаботиться о его чистоте, купить смазку для анального секса – словом проделать все меры для того, чтобы вам и вашему партнеру не пришлось останавливаться на полпути. Смазку с обезболивающим эффектом можно нанести на поверхность ануса не только до, но и после секса – чтобы раздраженная плоть наиболее быстро пришла в норму. Подробнее здесь silamag.com/catalog/analnye-smazki
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Для чего нужна смазка 2 місяців 1 тиждень тому #4985860

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 192
  • Подяка отримана: 1
Порадьте, які смазки краще купувати та де це робити? Щоб асортимент великий та ціни адекватні.

Для чего нужна смазка 2 місяців 1 тиждень тому #4986495

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 114
Давно планували з партнером урізноманітнити наше інтимне життя, але не знали, з чого почати. Після тривалих пошуків в інтернеті натрапили на сексшоп "Талла". Чесно кажучи, спочатку було трохи незвично переглядати асортимент, але інтуїтивно зрозумілий сайт та широкий вибір продукції швидко розвіяли мої сумніви. Особливо порадував розділ із лубрикантами https://talla.ua/ua/silikonovye-smazki-dlya-seksa/ вирішили спробувати засіб на силіконовій основі, адже багато хто радив його як найбільш довговічний та ідеальний для тривалих моментів близькості. І дійсно, він не висихає так швидко, як інші, і залишає приємне відчуття на шкірі. Замовлення в "Талла" зробити дуже легко, усе прозоро, а доставка — швидка і конфіденційна. Ми отримали своє замовлення вже наступного дня, запаковане дуже акуратно і без натяку на зміст. Дуже тішить, що в магазині можна знайти все необхідне для різних вподобань. Я щиро раджу сексшоп "Талла" усім, хто хоче додати яскравих барв у своє життя, — тут є все для того, щоб зробити ваші моменти незабутніми.
Час відкриття сторінки: 0.202 секунд
Працює на Форум