klyarov пише:
Думаю купити свій перший велосипед для поїздок містом і іноді лісовими стежками. Хочу, щоб він був не надто дорогим, але й не найдешевшим, щоб вистачило надовго. Може хтось порадить, на що звернути увагу при виборі? Кажуть, що рама, колеса та амортизація дуже важливі.
Враховуючи, що ви шукаєте велосипед, що підходить як для міських умов, так і для легких трейлів, хочу порекомендувати вам звернути увагу на велосипед Marin Bobcat Trail 3
https://veliki.com.ua/ua/goods_marin-bobcat-trail-3-27-5.htm ця модель, відмінний вибір для тих, хто цінує співвідношення ціни та якості. Оснащений алюмінієвою рамою, він забезпечує міцність та легкість одночасно. Передня вилка з ходом 100 мм дозволяє з комфортом долати нерівності траси.
Колеса 27.5 дюймів забезпечують відмінне зчеплення з дорогою та керованість, що важливо як на асфальті, так і на бездоріжжі. Трансмісія Shimano із 9 швидкостями дає можливість вибору оптимального передавального числа для будь-яких умов. Гальма дискові гідравлічні Shimano забезпечать надійне гальмування за будь-якої погоди. З мого особистого досвіду, цей велосипед показав себе як надійний супутник у тривалих поїздках різними місцевостями, відрізняючись зручністю управління та високою прохідністю.