Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Скільки коштує доставка одягу з США?

Скільки коштує доставка одягу з США? 6 місяців 1 тиждень тому #4387456

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 139
  • Репутація: 0
Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно коштує доставка одягу з США до України? Я планую замовити декілька речей, але не маю уявлення, як правильно розрахувати всі витрати. Чи є якісь сервіси або компанії, які можуть допомогти з цим питанням? Дуже не хочеться переплачувати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Скільки коштує доставка одягу з США? 6 місяців 1 тиждень тому #4387458

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 96
Я часто замовляю одяг з США, і ціна доставки залежить від багатьох факторів: вага посилки, розміри, обраний спосіб доставки. Зазвичай використовую сервіси-посередники, які надають адреси в США, а потім відправляють до України. Найчастіше витрачаю близько $20-$30 за одну посилку.

Скільки коштує доставка одягу з США? 6 місяців 1 тиждень тому #4387461

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 139
А як щодо митних зборів та інших додаткових витрат? Чи варто враховувати їх у загальній вартості? Чув, що іноді ці витрати можуть значно перевищувати саму вартість доставки. Чи є якісь хитрощі, щоб мінімізувати ці додаткові витрати?

Скільки коштує доставка одягу з США? 6 місяців 6 днів тому #4389461

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 225
klyarov пише:
А як щодо митних зборів та інших додаткових витрат? Чи варто враховувати їх у загальній вартості? Чув, що іноді ці витрати можуть значно перевищувати саму вартість доставки. Чи є якісь хитрощі, щоб мінімізувати ці додаткові витрати?

Я й сам шукав доставку одягу з США https://www.vector-usa.biz/ua/blog/yak-ekonomiti-na-odyazi-kerivnictvo-vid-vector-usa/ рекомендую звернути увагу на статтю на сторінці компанії Vector USA. Вони в цій галузі дуже давно і точно знають все, що треба. Саме їх я вам раджу, в них можна замовляти будь яку доставку і я впевнений що в них все вийде зробити без жодних зайвих питань.

Ця компанія реально перевірена часом, тому якщо шукаєте надійного партнера, вони - чудовий вибір! У статті знайдете багато корисних порад про те, як економити на доставці, як вибирати найбільш вигідні сервіси-посередники, та на що звертати увагу під час замовлення. Вони також пояснюють, як правильно заповнювати митні документи, щоб уникнути додаткових витрат.

Час відкриття сторінки: 0.197 секунд
Працює на Форум