klyarov пише:
Цікаво, які саме функції ти вважаєш найважливішими? Я, наприклад, люблю плавати, тому водонепроникність для мене дуже важлива. Також цікавлюсь автоматичним календарем та датою. Хочу щось надійне, але й стильне водночас. Може, ще є якісь поради щодо вибору між механічним і кварцовим механізмом?
Якщо шукаєш надійний і стильний годинник з усіма необхідними функціями, рекомендую звернути увагу на Citizen Promaster Aqualand JP2007-17W
https://ua.watch4you.com.ua/citizen-jp2007-17w.html цей годинник виготовлений у Японії, має стрілочну і електронну індикацію, кварцовий механізм, що гарантує точність і надійність. Водонепроникність до 200 м робить його ідеальним для плавання.
До того ж, годинник має функції автоматичного календаря, дати, глибиноміра та індикатора заряду елемента живлення. Мінеральне скло та стальний корпус з PVD покриттям забезпечують довговічність. Подивися його в інтернет-магазині Watch4You. Цей магазин давно на ринку, у них великий вибір товарів та швидка доставка по Україні.