Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Який сервіс аналізів найзручніший для мам з дітьми

Який сервіс аналізів найзручніший для мам з дітьми 1 тиждень 2 днів тому #6016135

• Lawlet123
  • Lawlet123 аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Мами, підкажіть, будь ласка. Я з маленькою дитиною, і ми вже кілька разів з чоловіком зіштовхувалися з тим, що потрібно здати якісь аналізи, а поїздка в лабораторію перетворюється на цілий квест. Черги, відсутність можливості швидко оформити все онлайн, дитина нервує… Це просто стрес. Можливо, є лабораторії, де все більш організовано: запис через інтернет, швидке обслуговування, зрозумілі результати? Бажано, щоб ще персонал був терплячим з дітьми, бо це теж важливо. Хто стикався — підкажіть реальні варіанти.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Який сервіс аналізів найзручніший для мам з дітьми 1 тиждень 2 днів тому #6016204

• Lawlet123
  • Lawlet123 аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
))
Останнє редагування: 1 тиждень 2 днів тому від Lawlet123.

Який сервіс аналізів найзручніший для мам з дітьми 1 тиждень 2 днів тому #6016225

• QuillMaster
  • QuillMaster аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 5
У мене двоє дітей, і я прекрасно розумію, про що ти говориш. Ми довго мучилися з різними лабораторіями, поки випадково не натрапили на нормальний сервіс. Раджу глянути сюди: https://med.mamindom.ua/analizy/ там реально все максимально просто. Ми записувалися онлайн, приїхали в обраний час і зайшли без черги. Медсестра була дуже делікатна, знала, як працювати з дитиною, нічого зайвого не нав’язувала. Результати надійшли швидко й у зрозумілому вигляді. Для батьків — прям знахідка.

Який сервіс аналізів найзручніший для мам з дітьми 1 тиждень 2 днів тому #6016262

• Lawlet123
  • Lawlet123 аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
Супер, дякую! Спробую записатися туди.
Час відкриття сторінки: 0.183 секунд
Працює на Форум