Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Мій досвід з елайнерами у Києві без брекетів

Мій досвід з елайнерами у Києві без брекетів 4 днів 2 годин тому #6095523

• callgirlhyderabad
  • callgirlhyderabad аватар
  • Оффлайн
  • Користувач заблокований
  • Дописи: 2
  • Репутація: 0
Ще кілька років тому я був упевнений, що вирівнювання зубів у дорослому віці — це або металеві брекети, або нічого. Через роботу та постійні зустрічі варіант з брекетами навіть не розглядав, тому довго відкладав рішення. Але з часом прикус почав реально заважати: швидше стиралися зуби, з’явився дискомфорт у щелепі, та й усмішка на фото вже не радувала. Почав вивчати тему елайнерів у Києві, читати відгуки, дивитися реальні історії. У підсумку записався на консультацію в Elis Dental, бо сподобалося, що там одразу пропонують сучасний підхід і детальне планування. Після 3D-сканування мені показали, як саме змінюватиметься положення зубів поетапно — це сильно переконало. Лікар чесно пояснив, скільки часу триватиме лікування, які є обмеження та як доглядати за елайнерами в повсякденному житті. Найбільший плюс для мене — їх майже не видно, я спокійно ношу їх на роботі, спілкуюся з клієнтами і ніхто нічого не помічає. Перші дні був легкий тиск, але без болю, і до цього швидко звикаєш. Зараз уже бачу реальні зміни й шкодую лише про те, що не почав раніше. Для тих, хто теж думає про вирівнювання зубів без брекетів, залишаю сторінку, де все детально описано: https://elisdental.com.ua/ortodontiya/elajneri-u-kievi-idealna-usmishka-bez-breketiv-u-klinici-elis-dental — там зручно почитати саме про елайнери в Elis Dental. Цікаво, чи є тут ще ті, хто проходив або проходить лікування елайнерами, і як у вас із відчуттями та результатами?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Мій досвід з елайнерами у Києві без брекетів 13 годин 33 хвилин тому #6104229

• CrazyKris
  • CrazyKris аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 6
  • Репутація: 0
Хочу поделиться своим опытом с элайнерами в Киеве без брекетов. Обратилась в KIRALEX, потому что хотела исправить прикус максимально незаметно. Врач сначала подробно объяснила весь процесс, показала 3D-модель моих зубов и как будет меняться прикус с каждым комплектом элайнеров. Установка и смена проходили комфортно, почти без боли, и никто не спешил. Очень понравилось внимание к деталям, современное оборудование и человеческий подход. Теперь результат виден, зубы ровные, и я рада, что выбрала именно элайнеры, а не брекеты.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.176 секунд
Працює на Форум