Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Присматриваюсь к роботам-пылесосам

Присматриваюсь к роботам-пылесосам 4 місяців 2 днів тому #5072510

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 136
  • Репутація: 0
Друзья, хочу оптимизировать уборку дома и присматриваюсь к роботам-пылесосам. Сейчас столько моделей на рынке, но цены сильно разнятся. Может, кто-то знает магазины с хорошим выбором и адекватными ценами? Или ловил крутые скидки? Буду благодарен за советы по выгодной покупке!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Присматриваюсь к роботам-пылесосам 4 місяців 1 день тому #5075369

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 227
  • Подяка отримана: 1
Честно говоря, сначала не верила, что какой-то робот сможет качественно помыть пол. Но возраст берёт своё – подниматься по лестнице и тереть всё тяжелее. Дочь мне посоветовала моющий робот пылесос Hobot https://hobot.kiev.ua/ru/myiuchyi-robot-pylosos-hobot/ а я подумала: “Почему бы не попробовать?” Теперь я даже не понимаю, как жила без него! Установить очень просто, достаточно нажать пару кнопок – и он делает всю работу сам. Полы сверкают, никаких разводов, а я не переживаю за своё здоровье. Очень удобно, особенно если площадь большая. Рекомендую всем женщинам, особенно тем, кому тяжело справляться с уборкой самостоятельно. Это действительно стоит своих денег!

Присматриваюсь к роботам-пылесосам 4 днів 21 годин тому #5333158

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
Пилосос у мене працює справно, але з часом щітка зносилася, і вже не так добре збирає пил. Дивлюсь зараз варіанти, де можна купити нову, бо хочу підібрати щось якісне, що прослужить довго. Цікавлять сайти з хорошим вибором і швидкою доставкою. Може, ви знаєте, де можна замовити?

Присматриваюсь к роботам-пылесосам 4 днів 21 годин тому #5333188

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 110
Коли мій старенький пилосос раптово перестав справлятися з прибиранням, я одразу запідозрив, що проблема у щітці. Перевірив — дійсно, зносилася повністю. Шукати запчастини для техніки — справа не з легких, але натрапив на сайт, де є щітки до пилососів https://spparts.com.ua/shchitky-dlya-pylososiv/c2344/ тут досить зручний інтерфейс. Оформлення замовлення зайняло всього кілька хвилин, ціна приємна, доставили швидко. Щітка підійшла ідеально, пилосос знову працює, як новенький. Радий, що не довелося купувати нову техніку. Гарний сервіс, рекомендую.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд
Працює на Форум