Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Купить табак

Купить табак 1 тиждень 5 днів тому #5155690

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 118
  • Репутація: 0
Привет, друзья! С недавнего времени решил попробовать самокрутки вместо готовых сигарет. Но вот возник вопрос: как выбрать табак для самокруток? Какие марки у вас проверены и нравятся? Важно, чтобы вкус был приятным, а курить не слишком горько. Где лучше купить, чтобы не попасть на подделку? Буду рад любому совету!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Купить табак 1 тиждень 2 днів тому #5155698

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 201
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Мій досвід покупок в магазині тютюну Virginia Gold https://virginiagold.com.ua/ виключно позитивний. Я вже не раз замовляв тютюн для самокруток, і кожного разу якість була на висоті. У них завжди є свіжий тютюн, а ще мені дуже подобаються фільтри та цигарковий папір. Доставка по Україні швидка, і ніколи не виникало жодних проблем із замовленнями. Раніше я часто шукав тютюн у різних місцях, але тепер знаю, що Virginia Gold — це саме те місце, де я завжди знайду потрібне. Особливо рекомендую цей магазин тим, хто шукає гарну якість за розумні гроші. Тут є все, що потрібно для справжнього задоволення від куріння!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.150 секунд
Працює на Форум