Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Вейп

Вейп 9 місяців 3 тижнів тому #5217747

• Vetta
  • Vetta аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Хочу купити вейп, порадьте магазиин із гарним асортиментом та цінами
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вейп 9 місяців 3 тижнів тому #5219956

• Evanika
  • Evanika аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 84
Если вы ищете стильную и функциональную под-систему, отличным выбором станет Voopoo Argus Air Kit. В интернет-магазине Vandal Vape представлен большой выбор под систем от лучших и проверенных брендов. Все товары оригинальные и высокого качества . Цены в магазине приемлемые, здесь всегда есть акции и скидки, а также действует программа лояльности для постоянных покупателей. Доставка заказов быстрая и действует по всей Украине.

Вейп 4 годин 56 хвилин тому #6314736

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 336
Доброго вечора всім. Я відносно недавно користуюся вейпом, але вже зрозуміла, що вибір у магазинах дуже різний. У деяких асортимент такий маленький, що особливо й обирати нема з чого. Хотілося б знайти вейпшоп із великим вибором рідин і девайсів, щоб можна було спокійно експериментувати зі смаками. І ще важливо, щоб доставка була швидкою. Можливо, порадите магазин, де все це поєднується?

Вейп 4 годин 55 хвилин тому #6314739

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 234
Я давно шукав альтернативу сигаретам, бо чесно набрид запах тютюну і попіл всюди. Один знайомий порадив спробувати електронні сигарети, і я вирішив дати цьому шанс. Найперше, що сподобалося — це відсутність диму, замість нього легка пара зі смаком, який можна обирати під себе. Ніякого попелу, ніяких недопалків, усе набагато чистіше й зручніше у повсякденному житті. Для мене як для новачка дуже виручила одноразка, бо не потрібно одразу розбиратися в складних пристроях — просто відкрив і користуєшся. Першу я купував у вейп шопі Parotyag, і залишився дуже задоволений сервісом. Там реально великий вибір і можна знайти різні варіанти під будь-який бюджет. До того ж одноразки ціна вигідна. Консультант порадив кілька цікавих смаків, і кожен з них виявився по‑своєму класним. Тепер час від часу пробую нові варіанти і розумію, що вейпінг набагато приємніший, ніж старі сигарети.
Час відкриття сторінки: 0.216 секунд
Працює на Форум