Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Вплив вологості

Вплив вологості 3 тижнів 5 днів тому #5234864

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Ви колись замислювалися, як підвищена вологість впливає на вашу домашню електроніку? Мені здається, що надмірна волога може спричинити неприємності, наприклад, корозію контактів або навіть короткі замикання. Чи помічали ви, що техніка починає працювати гірше саме в такі періоди?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вплив вологості 3 тижнів 3 днів тому #5238217

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 136
  • Репутація: 0
Ох, розумію вас! Як вологість повітря впливає на електроніку https://journal.vencon.ua/ua/kak-povyshennaya-vlazhnost-vliyaet-na-bytovuyu-elektroniku це важливе питання для кожного, хто хоче зберегти свою техніку в ідеальному стані. Надмірна вологість може спричинити корозію металевих компонентів, що призводить до порушення контактів і виходу пристроїв з ладу. Особливо небезпечна висока вологість для ноутбуків, смартфонів та іншої дрібної електроніки, де навіть невелика кількість вологи може пошкодити внутрішні плати. Однак це не означає, що повітря має бути надто сухим, адже це теж може завдати шкоди, наприклад, викликати статичну електрику. Оптимальний рівень вологості для електроніки – від 40% до 60%, такі умови дозволяють техніці працювати стабільно та довго. Щоб уникнути проблем, варто використовувати осушичі повітря або спеціальні силікагелеві пакети для зберігання пристроїв. Також не варто тримати електроніку у ванній кімнаті або поблизу вікон, де можливі різкі перепади вологості. Дотримуючись цих простих правил, ви значно збільшите термін служби своїх гаджетів. Для більш детальних порад загляньте до Венкон JOURNAL, де ви знайдете корисні статті з догляду за технікою.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.139 секунд
Працює на Форум