Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Благодійність для України

Благодійність для України 1 тиждень 3 днів тому #5290505

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 109
  • Репутація: 0
Часом я себе питаю — а чи не забуваємо ми, українці, про справжню суть благодійності? Всі ми втомлені війною, але ж так багато тих, хто потребує допомоги — поранені, діти-сироти, переселенці... То чому деякі люди досі вважають, що «це не їхня справа»? Невже, щоб допомагати, треба бути мільйонером? Ні! Я бачила, як найпростіші внески робили величезну різницю. Але чи достатньо ми інформовані про ті ініціативи, які дійсно працюють на перемогу і зцілення нашого народу?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Благодійність для України 1 тиждень 3 днів тому #5290513

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 154
  • Репутація: 0
Благодійність — це не про статус чи розмір гаманця, а про готовність бути частиною спільної справи. І таких прикладів в Україні чимало. Нещодавно я дізнався про прекрасну ініціативу, яка об’єднує музику, культуру і благодійність. Йдеться про благодійний концерт у Лондоні, мета якого — збір коштів на реабілітацію українців, постраждалих від війни. Особливу увагу заслуговує те, що цей проєкт підтримала компанія Budhouse Group, а її представник Анатолій Шкрібляк відіграв ключову роль у спонсоруванні заходу. Це не просто жест — це чіткий сигнал: український бізнес може і повинен бути опорою для суспільства, навіть на міжнародному рівні. Сам захід став культурним мостом між українською діаспорою та світовою спільнотою, а зібрані кошти спрямовуються саме туди, де вони потрібні найбільше — на відновлення тіл і душ наших людей.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Працює на Форум