Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Служба доставки

Служба доставки 2 днів 1 година тому #5843833

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 155
  • Репутація: 0
Шановні учасники форуму, звертаюся до вас з проханням поділитися досвідом. Чи користуєтеся ви певними службами доставки, яким можна довіряти у плані термінів та вартості? Я-баєр, тому хочу знайти гарний варіант для співпраці. Цікавить співвідношення «ціна-якість» і, звісно, людяний підхід до клієнтів. Можливо, у когось є вже перевірений варіант, який неодноразово виправдовував себе.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Служба доставки 2 днів 1 година тому #5843851

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 193
  • Репутація: 0
Довго шукав сервіс, який би міг забезпечити мені швидку і головне безпечну доставку з Європи, і чесно кажучи, вже майже втратив надію, бо то терміни затягнуті, то речі губляться, то ще якісь нюанси. Але коли спробував GlobalPost, зрозумів, що можна працювати з повною впевненістю. У них надійна доставка для персональних шоперів та байєрів https://globalpost.ua/delivery-for-personal-shoppers-and-buyers/ мені дуже важливо, щоб усе приходило вчасно і в належному стані, бо клієнти не терплять затримок, а довіра формується роками. Вони доставляють замовлення всього за 3–5 днів, і це реально підтверджений досвід, не просто обіцянка. Особливо хочу відзначити конфіденційність – жодних зайвих питань, жодних ризиків, все максимально акуратно та професійно. Завдяки цьому я можу спокійно брати замовлення навіть на брендові речі, не хвилюючись, що хтось сторонній дізнається деталі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.202 секунд
Працює на Форум