Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Мийка самообслуговування

Мийка самообслуговування 1 день 2 годин тому #5898281

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
  • Репутація: 0
Яку мийку самообслуговування варто вибрати в Києві? Їжджу цілий день містом, тому хочу знайти місце, де можна швидко заїхати, помити машину перед зміною і не витратити купу часу. Цікавить також якість води, чи не залишає плям після висихання, і наскільки зручні пости — бо часто зранку ще темно, і не хочеться возитися з незрозумілими панелями.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Мийка самообслуговування 1 день 2 годин тому #5898283

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 265
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Можу з упевненістю порадити «Колесико» https://kolesiko.ua/mijka-samoobslugovuvannya — це, мабуть, найоптимальніше рішення для водіїв, яким важлива швидкість і стабільність. Я часто мию свої машини саме там, бо їхні пости добре освітлені, є інструкції та зручне розташування у різних районах Києва. Обладнання справне, піна якісна, не шкодить кузову, а вода без домішок — після миття машина блищить і без слідів на лаку. На сайті усе докладно описано, включно з адресами та програмами миття. «Колесико» виграє не лише ціною, а й сервісом — там дійсно комфортно працювати, навіть якщо ти поспішаєш.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.125 секунд
Працює на Форум