Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Видалення молочного зуба в Києві

Видалення молочного зуба в Києві 2 тижнів 14 годин тому #5919204

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Потрібна порада, бо не можу вирішити, у яку стоматологію у Києві краще звернутися для видалення молочного зуба у дитини. Не хочу йти куди-небудь, важливо, щоб лікар мав підхід до дітей і все робив акуратно. Також цікавить, щоб не заламували ціни, бо вже стикалася з тим, що за просту процедуру виставляють захмарні рахунки. Де ви видаляли дитячі зуби й були задоволені?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Видалення молочного зуба в Києві 2 тижнів 14 годин тому #5919205

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 274
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Я пройшла через те саме й можу порадити тільки перевірене місце — Smile Medical Clinic. Там справді дбають про маленьких пацієнтів: стоматолог спочатку грає з дитиною, показує інструменти, розповідає, що буде робити, і тільки потім проводить процедуру. Завдяки цьому мій син навіть не злякався. Ще важливий момент — видалення молочного зуба ціна у них розумна, можна одразу дізнатися на сайті без неприємних сюрпризів після прийому. Мені сподобалося, що клініка сучасна, лікарі з досвідом, а атмосфера більше схожа на затишний кабінет, ніж на лікарню.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.371 секунд
Працює на Форум