Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Бруківка

Бруківка 6 днів 13 годин тому #5922740

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 185
  • Репутація: 0
Маю мрію – вимостити подвір'я бруківкою, але сумніваюсь у виборі та подальшому догляді. Чи підійде гранітна бруківка для заїзду легкового авто, чи краще обирати бетонну, яка дешевша? Як з морозостійкістю у обох варіантів? Цікавить також ваш досвід укладання: чи справді потрібна піщано-цементна суміш, чи можна обійтись піском, щоб не було калюж? І головне — чи сильно коштує ремонт та заміна окремих елементів через кілька років, якщо щось піде не так?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Бруківка 4 днів 18 годин тому #5927505

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Моя покупка бруківки в Avenue залишила тільки позитивні враження. Я довго дивилася різні магазини, але каталог бруківки https://avenu.ua/products?category=1&line=1 на сайті avenu.ua просто вражає своєю різноманітністю. Є безліч форм, відтінків і фактур, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якого стилю двору. Замовлення було оформлене швидко, доставка приїхала вчасно, а якість продукції відчувається одразу – матеріал міцний, рівний і приємний на дотик. Дуже зручно, що на сайті є детальні описи та фото, завдяки чому не довелося сумніватися у виборі. Монтаж пройшов без проблем, а результат виглядає сучасно та естетично. Тепер наш двір виглядає доглянутим і стильним, і я точно буду радити Avenue усім друзям.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.209 секунд
Працює на Форум