Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: купити клейові суміші

купити клейові суміші 6 днів 14 годин тому #5922748

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 185
  • Репутація: 0
Доброго дня всім! Зіткнувся з проблемою вибору клейових сумішей для ремонту. Потрібно одночасно клеїти великоформатну керамогрань (60х120 см) на стіну в ванній кімнаті та укладати клінкерну плитку на відкриту терасу. Чи можна використовувати один універсальний клей, чи обов'язково потрібні дві різні спеціалізовані суміші (для великого формату та морозостійка)? Якщо різні, то чи можете порадити хороші марки з оптимальним співвідношенням ціна/якість, щоб не переплачувати за "ім'я", але й не мати проблем з відшаруванням плитки через рік? Дякую за відповіді!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

купити клейові суміші 4 днів 18 годин тому #5927509

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Мені терміново потрібно було купити клейові суміші https://siltek.ua/product-category/kleyovi_sumishi/ для плитки, і я обрала Siltek за рекомендацією знайомих. Виявилося, що зробити замовлення дуже просто, а доставка була швидкою і зручною. Клейові суміші відмінно тримають плитку навіть на стінах і підлозі, ніяких відшарувань не було. Мені сподобалося, що матеріал легко наноситься і не розтікається, що значно прискорило роботу. Додатково отримала детальні поради щодо витрати суміші на квадратний метр і правильного нанесення. Ціна виявилася цілком адекватною, а результат перевершив очікування – плитка тримається надійно і виглядає акуратно. Тепер я точно буду купувати клейові суміші тільки в Siltek і радити друзям.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.094 секунд
Працює на Форум