Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Контекстна реклама в ютубі

Контекстна реклама в ютубі 6 днів 7 годин тому #5922799

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 185
  • Репутація: 0
Хочемо експериментувати з контекстною рекламою на YouTube для охоплення нової аудиторії. Чи є тут ті, хто вже запускав такі кампанії? Чи може хтось порекомендувати агентство, яке спеціалізується саме на відеорекламі і здатне створити якісний відеоконтент та налаштувати його таргетинг?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Контекстна реклама в ютубі 5 днів 3 годин тому #5925826

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Мій досвід з контекстною рекламою в YouTube від seomarket просто чудовий. Команда підказала, як налаштувати оголошення, щоб вони досягали саме моєї аудиторії, і вже через тиждень я побачила реальні переходи на сайт та підвищений інтерес до продукту. Фахівці завжди пояснюють, які зміни роблять і чому, що дуже приємно і додає впевненості. Якщо вас цікавить контекстна реклама в ютубі https://seomarket.ua/services/videoreklama-na-youtube/ звертайтеся! Це справжні професіонали, які дійсно піклуються про результат, і я щиро задоволена співпрацею. Тепер мої рекламні кампанії в YouTube працюють ефективно і стабільно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.144 секунд
Працює на Форум