Я теж колись довго шукав нормальне місце для відпочинку для свого пса, тому добре розумію вашу проблему. У магазинах дійсно багато варіантів, але не всі вони однаково зручні або довговічні. З власного досвіду скажу, що найважливіше — дивитися на наповнювач, тканину і розмір лежанки. Наприклад, якісні моделі часто роблять із щільної піни або memory foam — такий матеріал краще підтримує тіло собаки і не просідає з часом. Ще варто звертати увагу на знімний чохол, щоб його можна було прати, і на міцну тканину — це значно продовжує термін служби лежанки. Також розмір має бути трохи більший за довжину собаки, щоб вона могла повністю витягнутися під час сну. Я в результаті брав лежанку через інтернет, бо там простіше порівняти моделі та відгуки. Можу порадити інтернет-магазин зоотоварів NEWVET — у них нормальний вибір лежанок, різних матів і м’яких місць для собак. Плюс там часто замовляю інші речі для улюбленця. До речі, коли шукав засоби для профілактики паразитів, навіть запит типу
таблетки від глистів для собак купити знайшов там без проблем — вибір доволі великий і з нормальними описами.