Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Дитячі спортивні штани

Дитячі спортивні штани 1 тиждень 4 днів тому #6146838

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 287
  • Репутація: 0
Давно шукаю в Україні нормальні дитячі спортивні штани, щоб вони були зручні, не «втягувалися» в колінах після першого ж тижня використання, не розлазилися по швах і мали нормальний крій для активних ігор, бо багато моделей, які траплялися раніше, або занадто тонкі, або відразу деформуються після прання, і дуже хочеться знайти перевірений ресурс з якісними речами.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дитячі спортивні штани 1 тиждень 4 днів тому #6146849

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 300
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Після кількох покупок я звернула увагу на інтернет-магазин брендового дитячого одягу GUFO KIDS і саме тут спортивні штани мають таку якість, від якої не хочеться відмовлятися: тканина приємна і м’яка, не скочується після прання і не втратить свою форму при активних рухах дитини, шви прошиті акуратно, еластичний пояс не розтягується до непристойних розмірів, а посадка комфортна, що важливо, бо дитина постійно рухається, бігає, стрибає. Я кілька разів замовляла різні розміри, і майже завжди попадала в потрібний з першого разу, бо на сайті є чітка таблиця розмірів, а доставка по Україні була швидкою та без проблем, що для мене величезний плюс, бо не хочеться бігати по магазинах у пошуках того, що реально підходить — тут просто обираєш, оформляєш замовлення і отримуєш якісний одяг, який виглядає акуратно і служить довго навіть при активному щоденному використанні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.149 секунд
Працює на Форум