Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Закупити тканину

Закупити тканину 5 днів 12 годин тому #6156029

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 287
  • Репутація: 0
Шукаю де реально вигідно закупити тканину по опту для невеликого виробництва одягу: цікавлять стабільні поставки, нормальна якість, широкий вибір і зрозумілі умови співпраці без прихованих нюансів. Шукаю перевірених постачальників, щоб можна було працювати довгостроково та без ризиків, можливо з доставкою по регіонах і консультаціями щодо асортименту.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Закупити тканину 5 днів 12 годин тому #6156032

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 300
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Як людина з досвідом у швейній сфері, можу порадити звернути увагу на торгова компанія Текстиль Контакт , яка давно працює на українському ринку та має репутацію надійного оптового постачальника тканин різного призначення — від базових бавовняних і костюмних до спеціалізованих матеріалів для виробництва, декору чи спецодягу; у них зручний каталог, зрозумілі умови для оптовиків, можливість отримати консультацію менеджера, актуальні залишки та організована доставка по Україні, що суттєво економить час і допомагає планувати закупівлі без зривів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.162 секунд
Працює на Форум