Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Тактичні штани

Тактичні штани 3 тижнів 3 днів тому #6187271

• Margo
  • Margo аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 21
  • Репутація: 0
Хто де купував штурмові тактичні штани? Потрібен саме зручний, міцний варіант для активного використання — на тренування, у похід чи службу. Які магазини чи бренди можете порадити? Чи варто звертати увагу на українських виробників? І на що важливо дивитись при виборі — матеріал, кількість кишень, посилення? Давайте поділимося досвідом і порадами, щоб не помилитися з покупкою!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Тактичні штани 3 тижнів 1 день тому #6192416

• level
  • level аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 53
В Україні є бренди, що шиють якісні тактичні штани під місцеві умови (піксель‑камуфляж, моделі з Rip‑Stop, наколінники тощо) і вони часто дешевші, ніж імпортні. Це зручно для служби чи активного використання саме у наших кліматичних та експлуатаційних умовах.

Тактичні штани 3 тижнів 3 годин тому #6195957

• Olena
  • Olena аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 28
Я також такий одяг для чоловіка шукала та вирішила замовити штурмові тактичні штани з магазину BlackOut. Зручно, що у них є наколінники, це створює додатковий захист та комфорт для колін. Пошиті якісно, міцна тканина. Це саме те, що потрібно. Раджу вам переглянути асортимент для замовлення якісного тактичного одягу.
Час відкриття сторінки: 0.130 секунд
Працює на Форум