Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Автокредит на БУ авто: плюси та мінуси

Автокредит на БУ авто: плюси та мінуси 3 тижнів 2 днів тому #6190996

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 220
  • Репутація: 0
Хочу поділитися своїми роздумами й одночасно запитати поради. Автокредит на бу авто здається хорошим компромісом, коли не хочеш одразу віддавати всі заощадження. Але цікаво, як банк дивиться на вік авто та пробіг. Якщо хтось уже виплачує такий кредит — напишіть, будь ласка, як це виглядає на практиці.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Автокредит на БУ авто: плюси та мінуси 3 тижнів 12 годин тому #6197435

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 308
  • Репутація: 0
Я вирішив придбати автомобіль і скористався автокредит на бу авто https://www.bisbank.com.ua/credits/kredyt-na-avto-z-probigom-po/ у БІЗБАНК. Мене вразила оперативність обслуговування та прозорість умов, ніяких непотрібних комісій або складних процедур. Банк існує з 2005 року, має високий кредитний рейтинг uaAAA та 19 років досвіду, тому я почувався впевнено. Консультанти уважно пояснювали всі деталі та допомагали обрати оптимальні платежі. Процес оформлення був швидким, і вже за кілька днів я став власником авто. Тепер можу планувати свої фінанси без стресу і зручно користуватися всіма послугами банку. БІЗБАНК – це справжній надійний партнер для бізнесу та приватних клієнтів, якому можна довіряти. Вражає поєднання професіоналізму та турботи про клієнта.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.258 секунд
Працює на Форум