Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Де обрати якісний дитячий трикотажний одяг?

Де обрати якісний дитячий трикотажний одяг? 5 днів 16 годин тому #6235872

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 317
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Підкажіть із власного досвіду, де ви замовляєте дитячий трикотажний одяг, щоб він реально витримував щоденні «пригоди» на майданчику й не втрачав вигляд після кількох прань? Уже кілька разів обпеклася: на фото все гарно, а приходить щось тонке й перекошене. Хочеться знайти перевірене місце, щоб без сюрпризів по якості та розмірах.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де обрати якісний дитячий трикотажний одяг? 5 днів 16 годин тому #6235873

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 308
Особисто для мене головне — щоб тканина була щільна, але м’яка, без синтетичного блиску й неприємного запаху. Звертаю увагу на те, як сидять речі на дитині: якщо нічого не тисне і не задирається, значить крій нормальний. Дешеві варіанти часто грішать тим, що після прання рукави стають коротшими або шви починають крутитися. Тому краще трохи довше вибирати, ніж потім шкодувати.

Де обрати якісний дитячий трикотажний одяг? 5 днів 16 годин тому #6235874

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 151
Після довгих пошуків зупинилася на одному варіанті, бо набридло кожного разу ризикувати грошима й нервами. До цього траплялися кофти, які втрачали форму, і штани, що розтягувалися на колінах вже через тиждень. Зараз вирішила купити дитячий трикотажний одяг в інтернет магазині Світ Текстилю https://mir-tekstil.com.ua/uk і приємно здивувалася: речі акуратно пошиті, тканина не «просвічує», а після прання не з’являються катишки. Замовлення оформлюється швидко, вибір достатній, щоб зібрати гардероб на сезон, і не потрібно шукати по різних сайтах. Тепер беру там спокійно, бо знаю, що якість стабільна й розміри відповідають заявленим.

Де обрати якісний дитячий трикотажний одяг? 5 днів 16 годин тому #6235875

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 308
Свій досвід показав, що найзручніше купувати одразу кілька базових речей одного бренду, бо тоді й розмір стабільний, і якість більш прогнозована. Дитина носить трикотаж щодня — вдома, в садочку, на прогулянці — тож він має бути витривалим. Перевіряю, чи добре тягнеться горловина, чи не розходяться шви, чи не линяє колір. Якщо після першого прання річ виглядає так само, як до нього, значить можна брати ще.
Час відкриття сторінки: 0.209 секунд
Працює на Форум