Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Алюмінієві розсувні системи реально теплі?

Алюмінієві розсувні системи реально теплі? 2 днів 16 годин тому #6235889

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 147
  • Репутація: 0
Підкажіть, будь ласка, хто має досвід з алюмінієвими розсувними системами: наскільки вони реально теплі і чи варто на них розраховувати для житлового приміщення, де взимку досить холодно? Бо я бачив багато стильних варіантів із тонким профілем, і поки що не розумію, чи це тільки гарна картинка, чи вони справді зберігають тепло, адже алюміній — метал, і мені цікаво, чи не буде через такі конструкції йти холод і витрачатися опалення. Хтось ставив і може поділитися реальним досвідом?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Алюмінієві розсувні системи реально теплі? 2 днів 16 годин тому #6235890

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 362
Я можу трохи пояснити, бо теж розбирався в цьому. Насправді алюмінієві розсувні системи самі по собі не дуже теплі, якщо профіль просто металевий. Важливо, щоб був терморозрив між внутрішньою та зовнішньою частинами профілю, а також якісні ущільнювачі, які не дозволяють холодному повітрю проходити всередину. Якщо ці технології використані, тоді система може бути комфортною і дійсно зберігати тепло, а якщо їх немає — навіть гарний дизайн не допоможе. Тобто треба дивитися не тільки на вигляд, а й на конструктивні деталі, щоб розуміти, що ви купуєте.

Алюмінієві розсувні системи реально теплі? 2 днів 16 годин тому #6235891

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 147
Тобто виходить, що навіть дуже тонкі на вигляд алюмінієві розсувні системи можуть бути теплими, якщо в них є внутрішні термовставки і ущільнення. А ще цікаво: чи можна якось самостійно перевірити, наскільки ефективна система перед встановленням, чи треба довіряти лише технічним характеристикам виробника? І як зрозуміти, що профіль і склопакет підібрані правильно, щоб взимку не відчувати холоду і не мати конденсату?

Алюмінієві розсувні системи реально теплі? 2 днів 16 годин тому #6235892

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 362
AngelH пише:
Тобто виходить, що навіть дуже тонкі на вигляд алюмінієві розсувні системи можуть бути теплими, якщо в них є внутрішні термовставки і ущільнення. А ще цікаво: чи можна якось самостійно перевірити, наскільки ефективна система перед встановленням, чи треба довіряти лише технічним характеристикам виробника? І як зрозуміти, що профіль і склопакет підібрані правильно, щоб взимку не відчувати холоду і не мати конденсату?
Якщо говорити практично, то при виборі алюмінієвих розсувних систем треба звертати увагу на комплекс: терморозрив у профілі, якість ущільнень, тип і товщину склопакета, а також герметичність фурнітури. Це дозволяє уникнути холодних містків, конденсату і втрати тепла, навіть якщо конструкція виглядає дуже тонкою і елегантною. Щоб отримати надійний результат, варто обирати перевірені компанії, які дійсно займаються проектуванням, виготовленням і монтажем таких систем.

Наприклад, DESIGN OF GLASS пропонує рішення, де алюмінієві розсувні системи поєднують естетику та реальну теплоізоляцію. Вони можуть допомогти підібрати профіль і склопакет під ваші умови, враховуючи кліматичні особливості, та зробити монтаж так, щоб конструкція була герметичною і комфортною в експлуатації. Тому, якщо хочете отримати не тільки красиву, а й дійсно теплу систему для дому чи офісу, звернення до фахівців з DESIGN OF GLASS — це оптимальний варіант, щоб уникнути помилок і неприємних сюрпризів у холодну пору року.
Час відкриття сторінки: 0.339 секунд
Працює на Форум