Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Де зараз краще замовити надійну розкладачку

Де зараз краще замовити надійну розкладачку 1 день 7 годин тому #6237297

• SlightlyToxic
  • SlightlyToxic аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Усім привіт! Останнім часом став помічати, що після нічної риболовлі спина вже не так радісно каже «дякую», як раніше. Вирішив, що настав час переходити на новий рівень комфорту і нарешті придбати нормальну коропову розкладачку. Хочеться знайти таку модель, щоб вона була і міцною, і з регульованими ніжками, бо береги у нас самі знаєте які — рівну ділянку вдень зі свічкою не знайдеш. Переглянув купу сайтів, але відгуки скрізь різні, тому вирішив запитати у бувалих. Підкажіть, мужики, у яких перевірених магазинах зараз можна зробити замовлення, щоб і якість була на висоті, і доставка не підвела? Шукаю варіант з гарною набивкою та міцним каркасом, який витримає дорослого чоловіка без зайвих скрипів. Буду дуже вдячний за ваші поради та особистий досвід, бо вже не терпиться виїхати на коропа з новим спорядженням!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де зараз краще замовити надійну розкладачку 1 день 7 годин тому #6237302

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 220
  • Репутація: 0
З власного досвіду скажу, що знайти нормальне ліжко для сесій на кілька діб — це ще те завдання, бо спина у мене вибаглива і на чому попало спати не дозволяє. Я раніше користувався звичайним надувним матрацом, але то все дурня, бо він пробивається швидко та й холодом від землі тягне немилосердно. Почав шукати щось справді міцне, щоб рама була сталева і ніжки не грузли в піску чи м’якому ґрунті, бо часто виїжджаю на дикі водойми. Перебрав кілька варіантів у місцевих магазинах, але там ціни космічні, а якість сумнівна, тому вирішив замовити через інтернет у хлопців, які на цьому знаються. Мої нова карпова розкладачка https://fonariki.com.ua/karpovi-rozkladushky/ приїхала дуже швидко, запаковані були совісно, ніде ні подряпини на фарбі не знайшов. Мені сподобалося, що матрац там щільний і не провисає під моїми дев’яноста кілограмами, а регулювання кожної ніжки по висоті дозволяє виставити рівень навіть на крутому схилі дамби. Після першої ж ночівлі на березі встав бадьорим, нічого не затекло і не боліло, тому питання з комфортом я для себе закрив повністю. Результатом задоволений, бо річ виглядає надійною і механізм складання працює чітко, без заїдань, так що тепер кожна риболовля приносить тільки задоволення від відпочинку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.128 секунд
Працює на Форум