Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Хочу купити жіночий спортивний костюм з доставкою.

Хочу купити жіночий спортивний костюм з доставкою. 1 тиждень 1 день тому #6285986

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 374
  • Репутація: 0
Дівчата, підкажіть, будь ласка, хочу замовити собі спортивний костюм для повсякденного носіння і тренувань, але не знаю, де краще брати з доставкою по Україні. Важливо, щоб тканина була щільна, не кошлатилась після прання і щоб розмір відповідав сітці. Може хтось вже замовляв онлайн і може порадити, на що звернути увагу при виборі, щоб не прогадати з якістю і посадкою?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хочу купити жіночий спортивний костюм з доставкою. 1 тиждень 1 день тому #6285988

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 153
Я кілька разів замовляла одяг онлайн, тому раджу спочатку уважно дивитися склад тканини і реальні фото на покупцях, якщо вони є. Ще важливо читати відгуки саме про те, як костюм поводиться після прання, чи не сідає і чи не витягуються коліна. Звертай увагу на заміри в сантиметрах, а не лише на S, M чи L, бо різні виробники можуть мати різні лекала. І краще обирати магазини, де є можливість обміну.

Хочу купити жіночий спортивний костюм з доставкою. 1 тиждень 1 день тому #6285989

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 374
А як щодо розміру, якщо вага між двома параметрами? Я зазвичай ношу М, але інколи підходить і S, залежить від крою. Боюся, що якщо тканина без еластану, то може тиснути в плечах або стегнах. І ще питання по кольору: чи не линяють яскраві моделі після першого прання? Хотілося б щось універсальне, але щоб виглядало стильно і не занадто спортивно.

Хочу купити жіночий спортивний костюм з доставкою. 1 тиждень 1 день тому #6285991

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 181
Peter пише:
А як щодо розміру, якщо вага між двома параметрами? Я зазвичай ношу М, але інколи підходить і S, залежить від крою. Боюся, що якщо тканина без еластану, то може тиснути в плечах або стегнах. І ще питання по кольору: чи не линяють яскраві моделі після першого прання? Хотілося б щось універсальне, але щоб виглядало стильно і не занадто спортивно.
Якщо параметри між двома розмірами, я б радила орієнтуватися на заміри конкретної моделі та брати той варіант, де є невеликий запас по грудях і стегнах, особливо якщо плануєш активно рухатися. Щодо кольору, краще перевіряти склад і опис догляду, а також читати відгуки, бо саме там часто пишуть, чи линяє тканина. Якщо хочеш надійний варіант з доставкою і нормальною якістю за адекватну ціну, можу порадити магазин Конфіскат.

Там часто з’являються хороші моделі, і можна знайти жіночий спортивний костюм із щільного трикотажу, який добре тримає форму, не просвічується і підходить як для прогулянок, так і для залу. Я брала там комплект із м’якої бавовняної тканини з невеликим додаванням еластану, після кількох прань колір залишився насиченим, шви не перекрутилися, катишків немає. Плюс зручно, що розмірна сітка відповідає реальним замірам, тому якщо звірити свої параметри, шанс помилитися мінімальний. Для щоденного носіння і тренувань це дуже практичний варіант.

Останнє редагування: 1 тиждень 1 день тому від klyarov.
Час відкриття сторінки: 0.263 секунд
Працює на Форум