Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Розмір і щільність газоблоку: як не помилитися?

Розмір і щільність газоблоку: як не помилитися? 6 днів 17 хвилин тому #6369284

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 350
  • Репутація: 0
Привіт всім! Мене цікавить питання щільності та розміру газоблоків для перегородок. Не хочу купити занадто важкий і незручний у роботі, але й не хочу, щоб перегородка була крихкою. Може, хтось порівнював різні марки і розміри і може поділитися результатами? Дуже цікаво почути реальні приклади.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Розмір і щільність газоблоку: як не помилитися? 3 днів 11 годин тому #6381239

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Коли ми почали реалізацію великого офісного комплексу, питання вибору матеріалів стояло особливо гостро. Після аналізу ринку вирішили зупинитися на газобетоні від Ковальської, і це було правильне рішення. Основу конструкцій склав блок СТ 600х300х200 C2,5 D500 F50 https://gazobeto.kovalska.com/production/blok-st-600h300h200-C2.5-D500-F50 який показав себе як надійний і довговічний матеріал. Він чудово витримує навантаження і при цьому залишається відносно легким. Будівництво просувалося швидко, без затримок і зайвих витрат. Також приємно, що блоки мають точну геометрію, що спрощує роботу. Енергоефективність будівлі вийшла на високому рівні, що важливо для бізнесу. Загалом, цей досвід залишив лише позитивні враження.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.252 секунд
Працює на Форум