Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Барний інвентар

Барний інвентар 2 тижнів 1 день тому #6405316

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 354
  • Репутація: 0
Дівчата, хто замовляв барний інвентар для ресторану? Мені потрібні ложки, міксери, стійки для інгредієнтів. Хочу знайти магазин, де реально є все в одному місці.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Барний інвентар 1 тиждень 9 годин тому #6439630

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 337
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Організувати домашній бар мрії виявилося простіше, ніж я думав, коли я знайшов якісний барний інвентар https://forward-ua.com/barnyy-inventar все необхідне я замовив в інтернет магазин посуду Форвард, де асортимент вражає. Секрет у тому, що тут продається посуд оптом та в роздріб для HoReCa та дому, тому я купив джигер, стрейнер та мадлер за приємною ціною. Мій новий набір виглядає дуже стильно на полиці, немов у дорогому нью-йоркському закладі. Тепер я готую мохіто та віскі сауер для друзів, і всі думають, що я пройшов курси барменів. Інструменти не іржавіють після миття та не залишають металевого присмаку в напоях. Доставка по Україні була безкоштовною при такому замовленні, що приємно здивувало. Гарантія якості підтверджує, що це професійна серія, а не одноразові іграшки. Я щасливий, що вечірки вдома тепер мають ресторанний рівень.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.141 секунд
Працює на Форум