Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Які троянди краще для великого букета?

Які троянди краще для великого букета? 1 тиждень 5 днів тому #6553611

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
  • Репутація: 0
Які троянди краще брати для великого букета, білі чи червоні? Хочу замовити букет з 101 троянди, але взагалі не можу визначитись. Червоні ніби класика і виглядають дуже ефектно, а білі більш ніжні та дорогі на вигляд. Цікавить саме як це виглядає вживу і що більше подобається дівчатам.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які троянди краще для великого букета? 1 тиждень 5 днів тому #6553616

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 158
Я колись теж довго вагався між білими і червоними, бо на фото одне, а в реальності зовсім інше враження. Якщо чесно, то червоні троянди більше підходять для прямого романтичного посилу, вони дуже яскраві й одразу привертають увагу. А от білі виглядають дорожче та елегантніше, особливо коли букет великий. У мене знайомий дарував букет з 101 троянди саме білих на заручини, і це виглядало дуже стильно та акуратно, без цього надто «класичного» ефекту. Ще помітив, що білі троянди дуже красиво виглядають на фото та відео, особливо при вечірньому освітленні. Але якщо хочеться сильних емоцій і вау-ефекту одразу при врученні, тоді червоні теж важко перевершити.

Які троянди краще для великого букета? 1 тиждень 5 днів тому #6553619

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
От і я приблизно так думаю. Просто дівчина любить щось більш спокійне й ніжне, тому почав дивитись у сторону білих. Але переживаю, щоб букет з 101 троянди не виглядав занадто весільним. Червоні все ж більш універсальні в цьому плані. Хочеться, щоб букет виглядав дорого, свіжо й реально справив враження, бо беру не на звичайну зустріч, а на важливу дату. Ще цікаво, наскільки сильно відрізняється вигляд великих білих троянд у житті від фото на сайтах, бо інколи на картинках одне, а привозять зовсім інше.

Які троянди краще для великого букета? 1 тиждень 5 днів тому #6553631

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 158
Peter пише:
От і я приблизно так думаю. Просто дівчина любить щось більш спокійне й ніжне, тому почав дивитись у сторону білих. Але переживаю, щоб букет з 101 троянди не виглядав занадто весільним. Червоні все ж більш універсальні в цьому плані. Хочеться, щоб букет виглядав дорого, свіжо й реально справив враження, бо беру не на звичайну зустріч, а на важливу дату. Ще цікаво, наскільки сильно відрізняється вигляд великих білих троянд у житті від фото на сайтах, бо інколи на картинках одне, а привозять зовсім інше.
Як людина, яка вже кілька разів замовляла великі букети у Львові, скажу так: дуже багато залежить не тільки від кольору, а й від того, як саме оформлений букет і наскільки свіжі квіти. Якщо троянди свіжі та правильно зібрані, то і білі, і червоні виглядають розкішно. Але саме букет з 101 троянди https://kvitna.ua/collection/101-roses у білому кольорі виглядає більш дорогим та стильним, особливо якщо це високі троянди з великим бутоном. Вживу це набагато ефектніше, ніж на фото. Білі троянди створюють такий акуратний, об’ємний вигляд і не виглядають занадто агресивно. Червоні це вже більше про класичну пристрасть і дуже сильний акцент. Я для себе помітив, що дівчата часто більш емоційно реагують саме на великі світлі букети, бо вони виглядають ніжніше та дорожче.

Якщо говорити про доставку у Львові, то зараз найзручніше замовляти онлайн, бо можна нормально вибрати висоту троянд, оформлення та час доставки. Я останнього разу брав саме через Kvitna, і сподобалось, що букет реально відповідав фото. Квіти були свіжі, бутони великі, а сам букет виглядав об’ємно навіть краще, ніж очікував. Для важливої події це реально має значення, бо коли привозять втомлені квіти, то весь ефект одразу зникає. Тому якщо хочеш справити сильне враження, я б радив або чисто білі троянди, або мікс білого з червоним, але саме білі у великому форматі зараз виглядають максимально стильно.
Останнє редагування: 1 тиждень 5 днів тому від AngelH.
Час відкриття сторінки: 0.271 секунд
Працює на Форум