Peter пише:
От і я приблизно так думаю. Просто дівчина любить щось більш спокійне й ніжне, тому почав дивитись у сторону білих. Але переживаю, щоб букет з 101 троянди не виглядав занадто весільним. Червоні все ж більш універсальні в цьому плані. Хочеться, щоб букет виглядав дорого, свіжо й реально справив враження, бо беру не на звичайну зустріч, а на важливу дату. Ще цікаво, наскільки сильно відрізняється вигляд великих білих троянд у житті від фото на сайтах, бо інколи на картинках одне, а привозять зовсім інше.
Як людина, яка вже кілька разів замовляла великі букети у Львові, скажу так: дуже багато залежить не тільки від кольору, а й від того, як саме оформлений букет і наскільки свіжі квіти. Якщо троянди свіжі та правильно зібрані, то і білі, і червоні виглядають розкішно. Але саме букет з 101 троянди
https://kvitna.ua/collection/101-roses у білому кольорі виглядає більш дорогим та стильним, особливо якщо це високі троянди з великим бутоном. Вживу це набагато ефектніше, ніж на фото. Білі троянди створюють такий акуратний, об’ємний вигляд і не виглядають занадто агресивно. Червоні це вже більше про класичну пристрасть і дуже сильний акцент. Я для себе помітив, що дівчата часто більш емоційно реагують саме на великі світлі букети, бо вони виглядають ніжніше та дорожче.
Якщо говорити про доставку у Львові, то зараз найзручніше замовляти онлайн, бо можна нормально вибрати висоту троянд, оформлення та час доставки. Я останнього разу брав саме через Kvitna, і сподобалось, що букет реально відповідав фото. Квіти були свіжі, бутони великі, а сам букет виглядав об’ємно навіть краще, ніж очікував. Для важливої події це реально має значення, бо коли привозять втомлені квіти, то весь ефект одразу зникає. Тому якщо хочеш справити сильне враження, я б радив або чисто білі троянди, або мікс білого з червоним, але саме білі у великому форматі зараз виглядають максимально стильно.